Burger Deluxe
Efter ett tag av uppehåll här på bloggen är jag nu tillbaka, (med en hamburgare, haha). Den va såå god och lite extra piffad, just därför annorlunda och smarrig!! Istället för vanlig isbergssallad la vi i blandsallad, alltså ruccola, spenat o.s.v Dessuom piffade vi med lite groddar, något helt nytt för mig. Jag är även såå himla förtjust i picklad rödlök, så jag har gjort en burk som står i kylen och väntar på att skojsa till en hamburgare eller annan rätt lite. Konstigt nog brukar vi här hemma inte lägga på cheddarost som många andra säkert brukar, men det lyxade vi till med också! Mammas försök till att fåtill sådanna där krispiga sötpotatis pommes man bara får på restaurang, gick förvånansvärt bra. Tydligen hade hon någon form av mjöl på och även sesamfrön - mycket gott!
 
 
Yummiiie ❣ Idag väntas kräftor, mysigt med kräftskiva och massa andra myskvällar som väntar nu i höst. Även fast jag ääälskar sommaren ska det bli så himla mysigt och skönt att bara ta det lugnt, sitta inne och kura upp sig i soffan. Sägen jag dock nu, sen när den tiden kommer brukar jag tröttna rätt snabbt haha! Men alla årstider har väll sin charm ;) 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Tänkvärt ❥

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Bra start på dagen

Idag är det fjärde morgonen på en vecka som jag startat dagen med en löprunda. Känns bra i hela kroppen efteråt, känner mig så duktig och glad när jag kämpat mig upp för alla avslutande backar på min lilla "standardrunda". Ungefär sju kilometer är hela sträckan och eftersom jag springer längst med floden, vänder och sedan tillbaka samma väg får jag nerförsbacke på vägen till vändpunkten. Ganska perfekt runda enligt mig då det till en början är mer mysigt och lugnt i nerförsbacke och där jag kan njuta av skogen och utsikten över floden. Men på vägen tillbaka är det nästan bara öppförsbacke, vilket bidrar till ett ganska tufft och pulshöjande avslut!

Jag är har även gjort en ingefärsshot som jag blev tipsad till att göra för att boosta mitt immunförsvar. Jag är så himla himla ofta förkyld och hade SÅ gärna velat hitta en kur eller nått annat tips för att slippa åka på förkyldning såpass ofta som jag faktiskt gör..

I shoten är det då såklart ingefära, men även citron och honung. Eftersom ingen av råvarorna upprättas behålls alla nyttiga vitaminer.

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg