Family ❥
 Min fina, goa, älskade familj!!
 
 
Observera att det är min vita underkjol som syns, och inget annat haha!!
 
 
Vi kör en "pappapose", "trycka på en pelare" hahahah! Vet inte vad han fått det ifrån, han är ju bara för gooo!
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lovely Samos
Kan inget annat än säga att det har varit en superbra vecka! Underbart väder, knappt ett enda moln, dock nästan lite väl stekigt ibland, haha!! Maten på hotellet var god, personalen hur go som helst! Miljön runt omkring va så fin, mysiga morgonrundor om inte dagen startades med ett body balance pass. Älskar att gå upp tidigt och njuta av de härliga morgnarna, det låter klyschigt men det är verkligen sant! Klart en aning motigt när klockan ringer, men SÅ värt det när man väl är uppe. 
 
 
Favoritklänningen och det fina halsbandet och örhängena från svärföräldrarna på!
 
 
Goda drinkar med goa människor!
 
 
Härliga kvällar, skulle vara helt ok om alla sommarkvällar spendrades där..!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Samos
Oj vad jag har längtat efter denna härliga vecka! Och jag inser nu att jag glömt nämna detta härliga, att jag just nu befinner mig på Samos!! En liten mysig grekisk ö, med just nu gassande sol och svalkande vatten. Hur härligt som helst!! Kanske att jag inte hunnit tänka så mycket på det nu när det varit så mycket annat kul i tankarna, studenten och balen och för det varit intensivt med en del jobb och så vidare. Jag och min familj åkte hit igår med en familj jag känt sedan jag var liten och som fortfarande umgås mycket med. Det blev en all inclusive vecka vilket innebär bara massa gotte och slappe. Väldigt skönt att bara ta det lugnt, men samtidigt tycker jag det är kul att hitta på aktiviteter och utforska nya platser runt om staden. Men efter några hektiska veckor passar det bra med lite lugnare tempo och mindre flängande. 
Jag har inte fotat så mycket med systemkameran nere vid vattnet än, men det kommer!! 
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
"Pizzafotboll"
Det blev en perfekt kombo igår, med både pizza och fotboll! Lisa som är kungen över LCHF visade mig det omtalade receptet på pizzadeg. Istället för att göra en vanlig onyttig deg, vispade vi ägg och blandade med kokosmjöl, fiberhusk och bakpulver. Jag har tidigare testat att göra en deg på sojamjöl, men det blev ingen höjdare. Konsistensen på dessa degar blev ganska lika, men det va smaken som gjorde denna pizza med kokos betydligt bättre! 
 
Vi valde ut två toppingar var, som dessutom var lite annorlunda de med. Valnötter, mozzarella och honung som är min favorit va något nytt för Lisa och att lägga på brieost som hon valde va nytt och spännande för mig. Det va faktiskt väldigt gott!
 
Sedan tog vi med pizzorna till matchen, väldigt mysigt! Dock en aning pinsamt att lassa upp mat, sitta och slabba sittandes i två solstolar jämte planen! Men äsch, varför inte göra det lite extra kul och mysigt? ;)
 
 
Resultatet inrullat i folie blev kanske inte lika snyggt som vi företällt oss haha, men gott smakade det!
 
 
Min duktiga kille!!! Det va en rolig match att kolla på, många mål och många uppkäftiga spelare i andra laget vilket slutade med ett rött kort. Det är både underhållande men samtidigt irriterande med kaxiga spelare, haha!
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Tapas con chicas bonitas
Åh vi gör det igen, kör en tapaskväll! Helt underbart och kan inget annat än säga, supergod mat och massa härliga skratt med mina fina tjejer ❤ Så enkelt, så spontant men ändå så perfekt! Och såklart när det är tapas på menyn blir det ju sällan fel ;) 
 
 
Snygga som vanligt ❤
 
 
Sugen på smaka Jenni? ;)
 
 
Muuums! 
 
 
Kärlek till er ❤
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg