Bra start på dagen

Idag är det fjärde morgonen på en vecka som jag startat dagen med en löprunda. Känns bra i hela kroppen efteråt, känner mig så duktig och glad när jag kämpat mig upp för alla avslutande backar på min lilla "standardrunda". Ungefär sju kilometer är hela sträckan och eftersom jag springer längst med floden, vänder och sedan tillbaka samma väg får jag nerförsbacke på vägen till vändpunkten. Ganska perfekt runda enligt mig då det till en början är mer mysigt och lugnt i nerförsbacke och där jag kan njuta av skogen och utsikten över floden. Men på vägen tillbaka är det nästan bara öppförsbacke, vilket bidrar till ett ganska tufft och pulshöjande avslut!

Jag är har även gjort en ingefärsshot som jag blev tipsad till att göra för att boosta mitt immunförsvar. Jag är så himla himla ofta förkyld och hade SÅ gärna velat hitta en kur eller nått annat tips för att slippa åka på förkyldning såpass ofta som jag faktiskt gör..

I shoten är det då såklart ingefära, men även citron och honung. Eftersom ingen av råvarorna upprättas behålls alla nyttiga vitaminer.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress