Pineapple-date night
Något av det bästa jag vet är att piffa, pyssla och fixa fina grejer. Att överraska och sprida glädje till de jag älskar. Igår fixade jag en "pineapple-date night" för mig och M. Jag frågade honom om han ville komma över på en middag med mig och familjen, men skillnaden var att kvällen var tillägnad BARA för oss. Dessutom med ett lite roligare tema, ananas.
 
Som vanligt kokade jag ihop en gryta på lite chansing och eget tycke. En kycklinggryta med bland annat mango chutney, chili, paprika, vitlök och kokosmjölk. För att få den exotiska känslan jag strävade efter delade jag en ananas på längden, "tömde" den och fyllde istället med ris och kycklinggrytan. Mycket piffigt!! Och såklart ska inte den goda ananasen gå till spillo, utan jag mixade ihop en smoothie/milkshake. Vill inte direkt kalla det en milkshake, för det låter långt för onyttigt till vad det egentligen var ;) Visst, en liten klick glass fick slinka med tillsammans med ananasen, den överblivna kokosmjölken och frusen banan. Dessutom köpte jag hem den så kallade "vaniljglass light" för att dra ner på onödigt fett och socker. Skillnaden va tydligen hälften så mycket socker och fett som i "vanligt" vaniljglass. Enligt mig är det verkligen värt att byta ut mot ett lättare alternativ, specillt när det fortfarande blir gott! 
 
Det blev en myspysig kväll, bara för oss, och massa ananas, haha! 
 
 
 
 
Fani

Vilken söt och rolig idé :) Kan tänka mej den var uppskattad, fint utav dej!

Svar: Tack gulle!! Vet att jag uppskattar sånt själv så himla mycket, just därför blir det extra kul att överraska någon annan!!
Fanny Ferdinandsson

Emma -Merakibeauty.se

åh det måste jag testa!

Svar: Ja det får du verkligen göra!! Supermysigt!
Fanny Ferdinandsson

Inez

Men åh, så himla kul!! Och jag som älskar ananas, så himla inspirerad!

Svar: Du får testa, väldigt piffigt!!
Fanny Ferdinandsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress