"Pizzafotboll"
Det blev en perfekt kombo igår, med både pizza och fotboll! Lisa som är kungen över LCHF visade mig det omtalade receptet på pizzadeg. Istället för att göra en vanlig onyttig deg, vispade vi ägg och blandade med kokosmjöl, fiberhusk och bakpulver. Jag har tidigare testat att göra en deg på sojamjöl, men det blev ingen höjdare. Konsistensen på dessa degar blev ganska lika, men det va smaken som gjorde denna pizza med kokos betydligt bättre! 
 
Vi valde ut två toppingar var, som dessutom var lite annorlunda de med. Valnötter, mozzarella och honung som är min favorit va något nytt för Lisa och att lägga på brieost som hon valde va nytt och spännande för mig. Det va faktiskt väldigt gott!
 
Sedan tog vi med pizzorna till matchen, väldigt mysigt! Dock en aning pinsamt att lassa upp mat, sitta och slabba sittandes i två solstolar jämte planen! Men äsch, varför inte göra det lite extra kul och mysigt? ;)
 
 
Resultatet inrullat i folie blev kanske inte lika snyggt som vi företällt oss haha, men gott smakade det!
 
 
Min duktiga kille!!! Det va en rolig match att kolla på, många mål och många uppkäftiga spelare i andra laget vilket slutade med ett rött kort. Det är både underhållande men samtidigt irriterande med kaxiga spelare, haha!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress