Händelserik torsdag!
Ledig som man var denna härliga torsdag, så fick man ju passa på att hitta på något kul!! Jag och Miloš åkte in till stan för att köpa morsdagspresent (ute i sista minuten, I know!!). Man får hoppas man får snälla och påhittiga barn när man själv blir mamma som köper än något fint, i god tid ;) !! Jag brukar dock alltid försöka fixa alla ärenden tidigt för att slippa stressa in i det sista. Men anledningen till att det ändå inte blev så är som jag skrev och menade på, att presenten ändå måste betyda något och bära på en tanke bakom. Känns inte bra i hjärtat att köpa något bara för köpandets skull, inte kul heller! Vi fick dock lite hjälp på traven, eftersom mamma suktat efter viss grej ett tag (mer om detta efter morsdag) så blev köpet lättare. Personligen tycker jag nästan det är roligare att få något oväntat, men såklart något som faller en i smaken! Det märks om personen som ger presenten känner en väl eller ej och lagt ner tid eller bara spontanköpt. Att få en genomtänkt present eller överraskning är bland det bästa jag vet! Det behöver inte vara märkvärdigare än ett restaurangbesök (och då såklart på en tapasrestaurang som ni vet min kärlek för) eller en bukett blommor på bordet när man kommer hem. Bjussa mer, överraska mer, det kommer göra alla gladare!! Behöver varken vara dyrt eller komplicerat!! 
 
 
 
 
Dessutom passade vi på att käka en god och mysig lunch tillsammans. Miloš åt pasta med bacon, sparris och parmesan och jag laxsallad med sesam. Båda rätterna va supergoda!! 
 
 
Wiiiie (!!) fick även sms från DHL att jag hade fått ett paket, ALLTID lika kul och spännande! Bättre att beställa online än att shoppa i stan, blir mer spänning i vardagen! Kan verkligen bli hiss eller diss när kläderna väl kommer hem. Det var alltså min studentklänning som kommit! Som vanligt hade jag beslutsångest över vilken klänning jag skulle köpa och när den väl var hemklickad kändes det fortfarande inte helt hundra, kanske att det fanns någon finare!? MEN när den väl var hämtad, när det väl var testad så blev jag helt kär! Såå mycket finare när jag fick se den i verkligheten och dessutom på! Ni får en liten sneak peek ;) 
 
Imorgon blir det jobb tidigt, precis som idag!! På kvällen blir det partaj, taggad till tusen!
Natti <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress